Randers Amtsavis tilbud abonnement

Her på siden kan du læse mere om vores tilbud på abonnement på Randers Amtsavis. 

Bestil et abonnement på Randers Amtsavis med rabat og få en ekstra måned gratis

Typer af abonnement

Hele ugen + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Randers Amtsavis alle ugens 7 dage i papirudgave. Du får samtidig fuld digital adgang med både e-avis og adgang til låste artikler på amtsavisen.dk samt  artikelarkivet.

Weekend + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Randers Amtsavis fredag, lørdag og søndag i papirudgave. Du får fuld digital adgang hele ugen, dvs. både e-avis, låste artikler på amtsavisen.dk samt adgang til artikelarkivet.

Kun digital

Vælger du dette abonnement, vil du få fuld digital adgang via Randers Amtsavis hjemmeside, hvor du kan læse alle låste artikler på amtsavisen.dk , har fri adgang til e-avisen og artikelarkivet.


Om Randers Amtsavis

Siden 1819 har Randers Amtsavis bragt nyheder ud til befolkningen i Kronjylland og har dermed mere end 200 års erfaring i bagagen.

Avisen er den foretrukne avis i Randers og omegn og har ca. 30.000* læsere om ugen, heraf er rigtig mange abonnenter og en del køber også avisen i løssalg.

Randers Amtsavis udkommer alle ugens dage i både papirformat og i digital form. Hovedredaktionen ligger ved havnen i Randers og har Axel Præstmark som chefredaktør, der har mere end 25 års anciennitet hos avisen.

Jysk Fynske Medier koncernen ejer Randers Amtsavis, ligesom de ejer 13 andre lokale aviser og dagblade, der alle er betalingsaviser og udkommer i abonnement og i løssalg.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020

Hvor udkommer Randers Amtsavis i abonnement?

Randers Amtsavis udkommer i hele Kronjylland med Randers som det centrale omdrejningspunkt.

En lang række postnumre er dækket ind i leveringsområdet, som tæller byer som: Randers, Hadsten, Hobro, Grenå, Mariager, Langå, Fårup med flere.

Der er mulighed for levering med bud i hele Kronjylland. Ønskes budlevering ikke, er der naturligvis mulighed for at få leveret avisen med post i stedet.

Du kan forstørre kortet og se i detaljer hvilke byer og postnumre, hvor JydskeVestkysten kan leveres i abonnement.

Hvad koster Randers Amtsavis i abonnement?

Fra kun 8,5 kroner om dagen, kan du holde abonnement på Randers Amtsavis.

Løssalgsprisen er op til 30 kroner pr. avis, så der er tale om en stor besparelse ved at vælge et abonnement i stedet. Der er både mulighed for at tegne et heluge-abonnement, weekend-abonnement eller et digitalt abonnement.

Tilbuddene vi har adgang til her hos Aviskampagner.dk er altid billigere end de normale abonnementspriser og i øjeblikket får du faktisk en hel måneds gratis abonnement oveni, når du bestiller via vores hjemmeside.

Hvad skriver Randers Amtsavis om?

Randers Amtsavis skriver om alt der rør sig i hele Kronjylland. Randers er knudepunktet for journalistikken, men der er masser af lokalt stof i avisen fra mange af de omkringliggende områder og byer.

Udover at du får lokalt og regionalt stof fra Kronjylland og Randers, så får du også Avisen Danmark, som er en integreret del på tværs af alle 14 dagblade fra Jysk Fynske Medier. Her er der et markant fokus på nationalt og internationalt stof - dog altid med et lokalt eller regionalt perspektiv.

Du vil i avisen også kunne finde erhvervsnyheder, sportsnyheder, kulturnyheder både fra det lokale område såvel som det nationale og internationale.

Hvad får jeg med i et abonnement på Randers Amtsavis?

Et abonnement på Randers Amtsavis er ensbetydende med at du udover enten papiravisen eller den digitale version af avisen, også får adgang til nogle ekstra funktioner og fordele.

Med dit abonnement får du f.eks. adgang til Randers Amtsavis' fordelsklub, hvor du kan opnå rabatter på alt lige fra produkter til oplevelser og rejser.

Derudover får du fuld adgang til avisens store artikelarkiv med artikler helt tilbage fra avisen spæde start.

Slutteligt får du låst op for alle betalingsartikler på avisens hjemmeside, så du kan læse det hele i fulde versioner.

Det får du med i abonnementet
  • Papiravisen hvis valgt
  • E-avis hele ugen
  • Alle låste artikler på amtsavisen.dk
  • Adgang til fordelsklub
  • Stort artikelarkiv