JydskeVestkysten tilbud abonnement

Prøv et abonnement til særpris og få 1 måned gratis oveni

3 måneder

+ 1 måned gratis!

  • Avisen alle dage, weekend eller digitalt
  • Fuld adgang til jv.dk
  • E-avis alle dage fra kl. 21.00
  • Adgang til artikelarkiv
  • Rabatter via fordelsklub

12 måneder

+ 1 måned gratis!

 • Avisen alle dage, weekend eller digitalt
 • Fuld adgang til jv.dk
 • E-avis alle dage fra kl. 21.00
 • Adgang til artikelarkiv
 • Rabatter via fordelsklub

Alle dage

Vælger du dette abonnement, vil du modtage JydskeVestkysten alle ugens 7 dage i papirudgave. Du får samtidig fuld digital adgang med både e-avis og adgang til låste artikler på jv.dk samt hele artikelarkivet.

Weekend

Vælger du dette abonnement, vil du modtage JydskeVestkysten fredag, lørdag og søndag i papirudgave. Du får fuld digital adgang hele ugen, dvs. både e-avis, låste artikler på jv.dk samt adgang til artikelarkivet.

Digital

Vælger du dette abonnement, vil du få fuld digital adgang via JydskeVestkystens hjemmeside, hvor du kan læse alle låste artikler på jv.dk samt har fri adgang til e-avisen og artikelarkivet.


Om JydskeVestkysten

JydskeVestkysten udkom første gang i 1786 under navnet Ribe Stiftstidende og er en af Danmarks ældste aviser. Først i 1991 opstod navnet JydskeVestkysten som konsekvens af en fusion mellem avishusene Jydske Tidende og Vestkysten - sidstnævnte overtog i 1974 Ribe Stiftstidendes dækning.

JydskeVestkystens redaktionelle fokus er det regionale område Sønderjylland og dele af det vestlige Jylland. Med 9 lokaludgaver er JydskeVestkysten den eneste avis i Danmark, som kan tilbyde en så opdelt lokal dækning af nærområderne i avisens udkomstområde.

JydskeVestkysten har ugentligt ca. 180.000* læsere, hvoraf mange holder avisen i et abonnement.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020

Hvor udkommer JydskeVestkysten i abonnement?

JydskeVestkysten udkommer i 9 lokale udgaver: Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Tønder, Esbjerg, Varde, Billund og Vejen.

Udgaverne adskiller sig ved at lokalsektionen er forskellig fra område til område - resten af avisen, er samme stof som i de øvrige udgaver, f.eks. større nationale og internationale nyheder.

Som udgangspunkt kan JydskeVestkysten leveres med bud i hele udkomstområdet, det er ganske få steder, hvor det ikke er muligt.

Du kan forstørre kortet og se i detaljer hvilke byer og postnumre, hvor JydskeVestkysten kan leveres i abonnement.

Hvad koster JydskeVestkysten i abonnement?

Via Aviskampagner.dk kan du bestille et tilbudsabonnement på JydskeVestkysten fra kun ca. 11,50 kr. pr. dag. Du får nemlig både rabat i forhold til normale abonnementspriser og oveni modtager du en hel måneds gratis avis. Normalprisen i butikkerne er op til 30 kr. pr. avis.

Du kan se de forskellige abonnementstyper og tilbudspriser HER.

Hvad skriver JydskeVestkysten om?

JydskeVestkysten er ikke blot en lokal avis, men dækker også både regionalt, nationalt og international. Hovedfokus er dog dækningen af lokalstoffet, som adskiller avisen fra de nationale aviser.

Udover at du får lokalt og regionalt stof fra dit nærområde, så får du også Avisen Danmark, som er en tværgående sektion på tværs af alle dagblade fra Jysk Fynske Medier (14 aviser). Her er der især fokus på nationalt og internationalt stof - dog altid med et lokalt eller regionalt perspektiv.

Du vil i avisen også kunne finde erhvervsnyheder og sportsnyheder både fra det lokale område såvel som det nationale og internationale.

Hvad får jeg med i et abonnement på JydskeVestkysten?

Når du har et abonnement på JydskeVestkysten, er det ikke blot en adgang til papiravisen eller en digitalt version af den, som du betaler for. Du får også en række andre services og fordele med i abonnementet. Du kan i infoboksen her ved afsnittet se, hvad det er, du altid får med i et abonnement på Jydske Vestkysten.

Det får du med i abonnementet
 • Papiravisen hvis valgt
 • E-avis hele ugen
 • Alle låste artikler på jv.dk
 • Adgang til fordelsklub
 • Stort artikelarkiv

Prøv et abonnement til særpris og få 1 måned gratis oveni