Helsingør Dagblad tilbud abonnement

Her på siden kan du læse mere om vores tilbud på abonnement på Helsingør Dagblad.

Bestil et abonnement på Helsingør Dagblad med rabat og få en ekstra måned gratis

Typer af abonnement

Hele ugen + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Helsingør Dagblad alle ugens 7 dage i papirudgave. Du får samtidig fuld digital adgang med både e-avis og adgang til låste artikler på helsingordagblad.dk samt hele artikelarkivet.

Weekend + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Helsingør Dagblad fredag, lørdag og søndag i papirudgave. Du får fuld digital adgang hele ugen, dvs. både e-avis, låste artikler på helsingordagblad.dk samt adgang til artikelarkivet.

Kun digital

Vælger du dette abonnement, vil du få fuld digital adgang via Helsingør Dagblads hjemmeside, hvor du kan læse alle låste artikler på helsingordagblad.dk, har fri adgang til e-avisen og artikelarkivet.


Om Helsingør Dagblad

I mere end 150 år har Helsingør Dagblad leveret nyhedsstof til borgerne i og omkring Helsingør. Avisen blev grundlagt i 1867 og er i dag den klart førende leverandør af særligt lokalstof om Helsingør Kommune.

Helsingør Dagblad er i dag en politisk uafhængig avis og er redaktionelt en del af den danske frie presse. Avisen er ejet af den danske mediekoncern Jysk Fynske Medier, som i forvejen har fuldt ejerskab over 13 andre danske lokale og regionale aviser. Det giver både økonomiske fordele såvel som redaktionelle.

Det er det lokale stof, der er det primære omdrejningspunkt i Helsingør Dagblad, men sammen med avisen udkommer også Avisen Danmark, som er en tværgående avis med stof fra alle Jysk Fynske Mediers aviser.

Helsingør Dagblad har ugentligt ca. 22.000* læsere, hvoraf rigtig mange holder avisen i et abonnement. Helsingør Dagblad er generelt en vellidt avis blandt borgerne i Helsingør Kommune og har stor opbakning fra den lokale befolkning.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020

Hvor udkommer Helsingør Dagblad i abonnement?

Helsingør Dagblad udkommer i hele Helsingør Kommune.

Du kan på kortet se hvilke postnumre og større byer, der er inkluderet i udkomstområdet.

Udover Helsingør dækkes byer som Hornbæk, Tikøb, Kvistgård, Humlebæk, Fredensborg og Hillerød.

Avisen kan leveres med enten bud eller post. På stort set alle adresser i udkomstområdet, kan der leveres med bud. Det betyder som udgangspunkt at avisen kan leveres meget tidligt om morgenen. Alle adresse kan modtage avislevering pr. post., dog er leveringstidspunktet afhængigt af hvornår posten leveres på den pågældende adresse.

Du kan forstørre kortet og se i detaljer hvilke byer og postnumre, hvor Helsingør kan leveres i abonnement.

Hvad koster Helsingør Dagblad i abonnement?

Via Aviskampagner.dk kan du bestille et tilbudsabonnement på Helsingør Dagblad fra ca. 9 kr. pr. dag. Her er der nemlig stor rabat i forhold til de normale abonnementspriser.

Som en ekstra gave oveni modtager du en hel måneds gratis avis. 

Du kan se de forskellige abonnementstyper og tilbudspriser på Helsingør Dagblad HER.

Hvad skriver Helsingør Dagblad om?

Helsingør Dagblads redaktionelle fokus er naturligvis lokalstoffet. Du kan regne med, at der er meget og mange lokale nyheder om Helsingør og til en vis grad også for resten af det nordvestlige Sjælland.

Med et abonnement på Helsingør Dagblad kan du forvente en solid og grundig dækning af emner som kriminalstof, lokalsporten, lokalpolitik, den lokale kultur og de lokale events og aktiviteter.

Udover at du får lokalt og regionalt stof fra hele Helsingør Kommune, så modtager du Avisen Danmark, som er en tværgående sektion på tværs af alle aviserne som udgives af Jysk Fynske Medier (14 aviser). 

Hvad får jeg med i et abonnement på Helsingør Dagblad?

Et abonnement på Helsingør Dagblad er nødvendigvis ikke kun et abonnement på en papiravis. Du får nemlig også både e-avisen og login til avisens hjemmeside med i abonnementet. Når du logger ind, vil du få adgang til en række fordele, f.eks.: Oplåsning af Plusartikler, et stort artikelarkiv samt adgang til til avisens populære fordelsklub.

Det får du med i abonnementet
  • Papiravisen hvis valgt
  • E-avis hele ugen
  • Alle låste artikler
  • Adgang til fordelsklub
  • Stort artikelarkiv