Fyns Amts Avis tilbud abonnement

Her på siden kan du læse mere om vores tilbud på abonnement på Fyns Amts Avis. 

Bestil et abonnement på Fyns Amts Avis med rabat og få en ekstra måned gratis

Typer af abonnement

Hele ugen + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Fyns Amts Avis alle ugens 7 dage i papirudgave. Du får samtidig fuld digital adgang med både e-avis og adgang til låste artikler på faa.dk samt hele artikelarkivet.

Weekend + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Fyns Amts Avis fredag, lørdag og søndag i papirudgave. Du får fuld digital adgang hele ugen, dvs. både e-avis, låste artikler på faa.dk samt adgang til artikelarkivet.

Kun digital

Vælger du dette abonnement, vil du få fuld digital adgang via Fyns Amts Avis' hjemmeside, hvor du kan læse alle låste artikler på faa.dk, har fri adgang til e-avisen og artikelarkivet.


Om Fyns Amts Avis

Fyns Amts Avis har eksisteret siden 1868 og har dermed mere end 150 år på bagen. Den nuværende navn fik den i 1970, hvor den ændrede navn fra Svendborg Avis.

Fyns Amts Avis beskæftiger sig primært med nyhedsstoffet i det sydfynske område, men har dog også stof fra både Sydvestfyn og Midtfyn.
Avisen udkommer alle ugens dage og udgives af Jysk Fynske Medier, som bl.a. også ejer Fyens Stiftstidende.

Avisen har 41.000* læsere ugentligt og er manges foretrukne kilde til nyhedsstof, når det handler om nyhedsdækningen på Sydvest-, Midt- og Sydfyn.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020

Hvor udkommer Fyns Amts Avis i abonnement?

På kortet kan du se i hvilke områder på Fyn og omkringliggende øer, at Fyns Amts Avis kan leveres i abonnement.

Overordet er udkomstområdet opdelt i områderne omkring Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø. I avisen vil lokalstoffet som udgangspunkt strukturelt være opdelt ud fra disse områder.

Fyns Amts Avis kan med få undtagelser leveres med bud i hele udkomstområdet. Kan der ikke leveres med bud, så vil abonnementet kunne leveres med post.

Hvad koster Fyns Amts Avis i abonnement?

Prisen på et tilbudsabonnement starter fra 12,50 kr. pr. dag. Du kan se de præcise priser HER.

På Aviskampagner.dk er prisen på et abonnement på Fyns Amts Avis altid billigere end både normale abonnementspriser og løssalgspriser. Køber du avisen i løssalg, så er prisen 25 kroner i hverdagene og 30 kroner i weekenderne.

Når du bestiller via Aviskampagner får du udover en rabat i forhold til normal abonnementspris også en ekstra gratis måneds abonnement.

Hvad skriver Fyns Amts
 Avis om?

Det redaktionelle indhold er naturligvis præget af at avisen fortrinsvis udkommer i det sydfynske område. Fyns Amts Avis er specialister i at bringe nyhedsstof fra lokalområderne på det sydlige Fyn.

Du vil opleve, at du med et abonnement på Fyns Amts Avis kommer helt tæt på de ting, der sker i dit nærområde - det skyldes at Fyns Amts Avis har lokalredaktioner i både Svendborg, Faaborg, Ringe, Rudkøbing og Ærøskøbing.

Hovedtemaerne i avisen er: Lokalstof - Lokalsport - Lokalt erhvervsliv - Lokal kultur. Derudover kan du forvente at avisen er stærk på stof omkring det maritime liv, da mange i avisens udkomstområde interesserer sig for emnet.

Du får med i abonnementet også Avisen Danmark, som er en sektion på tværs af alle dagblade fra Jysk Fynske Medier (14 aviser). Her er der især fokus på nationalt og internationalt stof - dog altid med et lokalt eller regionalt perspektiv.

Hvad får jeg med i et abonnement på Fyns Amts Avis?

Et abonnement på Fyns Amts Avis, er nødvendigvis ikke blot et abonnement på en papiravis. Når du er abonnent, får du adgang til nogle funktioner og fordele, såsom adgang til alle låste artikler på avisens hjemmeside faa.dk samt avisens store artikelarkiv.

Derudover får du med et abonnement adgang til Fyns Amts Avis' fordelsklub, hvor du kan få rabatter på produkter, rejser og oplevelser.

Du kan i infoboksen her ved afsnittet se, hvad det er du altid får med i et abonnement på Fyns Amts Avis.

Det får du med i abonnementet
  • Papiravisen hvis valgt
  • E-avis hele ugen
  • Alle låste artikler på faa.dk
  • Adgang til fordelsklub
  • Stort artikelarkiv