Fyens Stiftstidende tilbud abonnement

Prøv et abonnement til særpris og få 1 måned gratis

3 måneder

+ 1 måned gratis!

  • Avisen leveret alle dage, weekend eller digitalt
  • Fuld adgang til fyens.dk
  • E-avis alle dage fra kl. 21.00
  • Adgang til artikelarkiv
  • Rabatter via fordelsklub

12 måneder

+ 1 måned gratis!

  • Avisen leveret alle dage, weekend eller digitalt
  • Fuld adgang til fyens.dk
  • E-avis alle dage fra kl. 21.00
  • Adgang til artikelarkiv
  • Rabatter via fordelsklub

Alle dage

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Fyens Stiftstidende alle ugens 7 dage i papirudgave. Du får samtidig fuld digital adgang med både e-avis og adgang til låste artikler på fyens.dk samt hele artikelarkivet.

Weekend

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Fyens Stiftstidende fredag, lørdag og søndag i papirudgave. Du får fuld digital adgang hele ugen, dvs. både e-avis, låste artikler på fyens.dk samt adgang til artikelarkivet.

Digital

Vælger du dette abonnement, vil du få fuld digital adgang via Fyens Stiftstidendes hjemmeside, hvor du kan læse alle låste artikler på fyens.dk samt har fri adgang til e-avisen og artikelarkivet.


Om Fyens Stiftstidende

Avisen Fyens Stiftstidende har eksisteret siden 1772 og har haft den nuværende navn siden 1852. Dermed har Fyens Stiftstidende snart eksisteret i et kvart årtusinde, hvilket er meget unikt.

Fyens Stiftstidende har altid været stærk omkring det fynske lokalstof og i de senere år har avisen også gjort mere ud af at dække både nationalt og internationalt. Det er dog de lokale nyheder, som fortsat er i fokus.

Avisen har hovedsæde i Odense, men har mange lokale redaktioner rundt på Fyn, hvilket er læsernes sikkerhed for, at journalistikken arbejder ude i nærområderne og er tæt på læserne.

Ca. 120.000* mennesker læser Fyens Stiftstidende og størstedelen af læserne er tilknyttet et abonnement på avisen gennem deres husstand.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020

Hvor udkommer Fyens Stiftstidende i abonnement?

Fyens Stiftstidende udkommer på hele Fyn og på de omkringliggende øer.

På kortet ved dette afsnit, kan du se hvilke områder på Fyn og hvilke øer, hvor avisen udkommer hver dag.

Odense, Svendborg, Langeland, Ærø, Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Middelfart, Assens, Kerteminde og Nordfyn er den overordnede inddeling udgivelsesmæssigt, hvilket også afspejles i avisens sektionsopdeling hvad lokalnyheder angår.

Fyens Stiftstidende kan leveres med bud i stort set hele udkomstområdet. Det er ganske få steder, hvor det praktisk ikke er muligt.

Du kan forstørre kortet og se i detaljer hvilke byer og postnumre, hvor Fyens Stiftstidende kan leveres i et abonnement.

Hvad koster Fyens Stiftstidende i abonnement?

For kun ca. 12,50 kroner om dagen, kan du få adgang til Fyens Stiftstidende, hvis du benytter dig af tilbuddet på et abonnement bestilt via Aviskampagner.dk.

Prisen pr. avis i butikkerne er 25 kr. i hverdagene og 30 kroner i weekenden, så et abonnement bestilt gennem os, er under halv pris af hvad avisen koster i løssalg.

Tilbuddet du kan benytte dig af via Aviskampagner.dk er med rabat i forhold til de normale abonnementspriser og som noget ekstra, så modtager du avisen en hel måned gratis oveni din bestilling.

Hvad skriver Fyens Stiftstidende om?

Fyens Stiftstidende skriver først og fremmest om Fyn - om det der sker både lokalt og regionalt, som har betydning for borgerne på Fyn og de omkringliggende øer. 
Du kan også forvente at blive holdt orienteret om både nationale og internationale nyheder, så alt i alt er Fyens Stiftstidende en komplet nyhedskilde, hvis du interesserer dig for både det lokale, regionale, nationale og internationale nyhedsstof.

Når du har et abonnement på Fyens Stiftstidende, vil du opdage, at der midt i avisen er en 'avis i avisen', mere præcist 'Avisen Danmark'. Den er en tværgående sektion på tværs af alle dagblade fra Jysk Fynske Medier (14 aviser). Her er der særligt fokus på nationalt og internationalt stof - dog altid med et lokalt eller regionalt perspektiv.


Hvad får jeg med i et abonnement på Fyens Stiftstidende?

Når du holder abonnement på Fyens Stiftstidende, får du en række andre services og fordele med i abonnementet. Du kan i infoboksen her ved afsnittet se, hvad det er der hører med til et abonnement på Fyens Stiftstidende.

Det får du med i abonnementet
 • Papiravisen hvis valgt
 • E-avis hele ugen
 • Alle låste artikler på fyens.dk
 • Adgang til fordelsklub
 • Stort artikelarkiv

Prøv et abonnement til særpris og få 1 måned gratis oveni