Ekstra Bladet | Tilbud på abonnement

Fredag

Pr. måned
Kun
119 kr.

 • Avisen leveret hver fredag
 • E-avis hver fredag
 • BOLD hver fredag
 • Ekstra Bladet+


Normalpris løssalg: 34 kr. pr. dag
Ingen binding

Weekend

Pr. måned
Kun 199 kr.

 • Avisen leveret lør-søn
 • E-avis lør-søn
 • Weekendtillæg
 • Ekstra Bladet+


Normalpris løssalg: 34 kr. pr. dag
Ingen binding

Hele ugen

Pr. måned
Kun
 599 kr.

  • Avisen leveret alle dage
  • E-avis alle dage
  • BOLD hver fredag
  • Weekendtillæg
  • Ekstra Bladet+

  Normalpris løssalg: 34 kr. pr. dag
  Ingen binding

Ønsker du et rent digitalt abonnement på Ekstra Bladet, så kan du bestille et digitalt abonnement med e-avis inkl. Ekstra Bladet+ for kun 199 kr. pr. måned HER.


Om Ekstra Bladet

Ekstra Bladet blev grundlagt i 1904 og udsprang af Politikens Ekstra Blad, som var en udgivelse med de seneste nyhedstelegrammer om den daværende krig mellem Rusland og Japan. Allerede i 1905 ændredes navnet til det nuværende Ekstra Bladet og blev til en selvstændig avis.

Indtil 1961 udkom Ekstra Bladet i et stort avisformat, hvorefter det velkendte tabloidformat blev indført samtidigt med en fornyelse af indhold og stil.

60erne blev årtiet som lagde grundstenen for mange af de ting, som sidenhen har kendetegnet Ekstra Bladet, såsom sensationshistorier, afsløringer og Side-9-pigen.  Generelt var og er Ekstra Bladet stadig kendt for at bringe prækære og lyssky historier frem i lyset. I mange år var avisens motto "Tør hvor andre tier" og det nuværende motto "Når ingen andre tør", læner sig også op af dette.

I nyere tid huskes særligt Poul Madsen som chefredaktør (2007-2021) og Hans Engell (2000-2007). I dag bestrider Knud Brix posten.

Ekstra Bladet udkommer alle ugens dage og har 258.000 læsere om ugen (kilde: Index Danmark/Gallup 2022-2023). Derudover har avisens hjemmeside over 700.000 brugere om måneden (kilde: JP/Politikens Hus).

Ekstra Bladet ejes i dag af JP/Politikens Hus. Redaktionelt er Ekstra Bladet et selvstændigt medie og er uafhængig af politiske partier, organisationer, interessegrupper og enkeltpersoner.

Ekstra Bladet holder til på Rådhuspladsen i København.

Ekstra Bladet indhold

Indholdet i Ekstra Bladet er ved første øjekast præget af de store nyhedshistorier fra ind. og udland. Derudover er Ekstra Bladet stærke på kriminalstof og politik og er ofte først med den seneste udvikling og opdatering fra sager og begivenheder.

Ekstra Bladet skriver også en del om underholdningsbranchen og du vil derfor ofte kunne finde artikler om og med kendte personligheder fra både Danmark og udlandet.

Sport er også et hovedområde i Ekstra Bladet, som hver dag bringer seneste nyt, resultater og reportager fra sportens verden.

Generelt er Ekstra Bladet også kendt for at have en kritisk tilgang til samfundsforholdene og har ofte højaktuelle emner oppe at vende, som granskes og undersøges.

Du kan med et abonnement på Ekstra Bladet forvente en avis, der tør at gå længere med og ind i historierne end mange andre aviser og medier gør.

Derfor er Ekstra Bladet et af de førende nyhedsmedier i Danmark.

Ekstra Bladet ugetillæg

Hver uge udkommer en række tillæg sammen med 1. sektionen.

Mandage: Ekstra Bladet Sport
Lørdage: Ekstra Bladet Go'Lørdag
Søndage: Ekstra Bladet Go'Søndag

Sport (mandag) har 100% fokus på sportens verden både nationalt og internationalt. Fodbolden er i hovedfokus og her kan du følge med i sportsbegivenheder og de store danske og internationale sportsstjerner. Go'lørdag (lørdag) er en stor forbrugersektion med masser af gode tips til din hverdag. Store forbrugerguides, sundhed, sex og privatøkonomi er i højsædet. Go'Søndag (søndag) er et tillæg med masser af kulørt underholdning, reportager og spændende historier fra det virkelige liv. Det er også her du får sjove indfald, krydsord og quizzer.

Fodboldavisen BOLD

Hver fredag får du sammen med dagens udgave af Ekstra Bladet også det den store fodboldavis BOLD.

Fodboldavisen indeholder ca. 40 siders specialnyheder om både dansk og international fodbold. Det er i BOLD du finder den type fodboldnyheder og gennemarbejdede artikler, som du ikke finder f.eks. på nettet.

Kom helt tæt på Superligaen og dens spillere og læs interviews med profilerne og trænerne.
BOLD er i princippet den trykte version af fodboldmediet bold.dk som i dag ejes af Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet tematillæg

På udvalgte datoer gennem året udkommer nogle særtillæg sammen med Ekstra Bladet, som har fokus på særlige temaer. 

Håndværkeren udkommer i 2024 hele 9 gange og har fokus på nyheder inden for håndværkerbranchen og giver dig f.eks. test af arbejdstøj, forebyggelse af arbejdsskader, anmeldelser af varebiler og meget mere.

I 2024 udkommer desuden tematillæg såsom Kulturguide til Danmark, Senior, Gør det selv, Ferie, Forår, Sommer, Efterår, Jul med flere.

Ekstra Bladet e-avis

Du kan få adgang til den digitale udgave af Ekstra Bladet fra både en pc, mobil eller tablet. Her har du mulighed for at læse avisen fra enten en browser eller en app.

E-avisen er den digitale udgave af Ekstra Bladet og du får adgang til e-avisen via alle abonnementerne, du kan tegne her på siden.

Antallet af dage du har adgang til e-avisen afhænger af det abonnement du vælger. Det fremgår i forbindelse med bestillingen. E-avisen udkommer allerede kl. 23.15 dagen før papirudgaven udkommer, hvilket betyder at du i princippet kan læse morgendagens avis før den udkommer i butikkerne eller bliver leveret i postkassen.

Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet+ er avisens særlige produkt, som giver adgang til alt indhold på ekstrabladet.dk inkl. låste artikler markeret med 'Ekstra Bladet+'. Derudover giver Ekstra Bladet+ adgang til eksklusive podcasts.

Med Ekstra Bladet+ får du ekstra viden om aktuelle samtaleemner og gode råd til din hverdag. Det kan være til f.eks. vægttab, træning eller sexlivet. Derudover får du eksklusive historier om den kriminelle underverden og får lov at kigge med steder, som offentligheden normalt ikke har adgang til.

Du får adgang til Ekstra Bladet+ med alle de abonnementer, du kan bestille her på siden.

Ekstra Bladet i løssalg

Ekstra Bladet har gennem flere årtier været en af de førende aviser på løssalgsmarkedet med en fremtrædende position sammen med B.T. I dag udkommer B.T. ikke længere som løssalgsavis i butikkerne og derfor står Ekstra Bladet i dag mere eller mindre alene på tronen hvad angår den traditionelle tabloidavis.

Hvad mange ikke ved, er at Ekstra Bladet også kan købes i et abonnement og dette til en mærkbar lavere pris end i løssalg, hvor prisen er 34 kr. pr. avis.

Ekstra Bladet arkiv

Alt efter hvilket abonnement du har valgt, så har du adgang til Ekstra Bladets store digitale avisarkiv, hvor der er mulighed for at se tidligere udgaver af Ekstra Bladet helt tilbage fra den første udgave i 1904.

Her kan du få en spændende historisk oplevelse ved f.eks. at søge på tidspunkter omkring historiske begivenheder og se hvorledes Ekstra Bladet bragte nyheden. Lad dig kaste tilbage i tiden og læs om f.eks. 1. og 2. verdenskrig, månelandingen i 1969 eller måske kunne det være sjovt for dig at læse, hvad der skete på din fødselsdag?

Ekstra Bladet tilbud på abonnement

Her på siden markedsfører vi særlige tilbudskampagner i samarbejde med Ekstra Bladet. De fleste af tilbuddene er unikke og kan ikke bestilles gennem andre end os.

Tilbuddene giver dig en markant besparelse i forhold til løssalgspriserne, hvor du kan spare op til 43%. ved at tegne et abonnement på Ekstra Bladet.

Det får du med i abonnementet
 • Avisen leveret hvis valgt
 • E-avis
 • BOLD hver fredag
 • Ekstra Bladet+
 • Adgang til e-avis arkiv

Tegn abonnement på Ekstra Bladet

Fredag

Månedligt

Kun 119 kr.

  • Avisen leveret hver fredag
  • E-avis hver fredag
  • Magasinet BOLD hver fredag
  • Ekstra Bladet+


  Pris i løssalg 34 kr. pr. styk
  Ingen binding

Weekend

3 måneder

Kun 199 kr.

  • Avisen leveret lør-søn
  • E-avis lør-søn
  • Weekendtillæg
  • Ekstra Bladet+


  Pris i løssalg 34 kr. pr. styk
  Ingen binding

Hele ugen

Månedligt

Kun 599 kr.

  • Avisen leveret alle dage
  • E-avis alle dage
  • BOLD hver fredag
  • Weekendtillæg
  • Ekstra Bladet+

  Pris i løssalg 34 kr. pr. styk
  Ingen binding

Ønsker du et rent digitalt abonnement på Ekstra Bladet, så kan du bestille et digitalt abonnement med e-avis inkl. Ekstra Bladet+ for kun 199 kr./måned HER.