Dagbladet Struer tilbud abonnement

Her på siden kan du læse mere om vores tilbud på abonnement på Dagbladet Struer. 

Bestil et abonnement på Dagbladet Struer med rabat og få en ekstra måned gratis

Typer af abonnement

Hele ugen + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Dagbladet Struer alle ugens 7 dage i papirudgave. Du får samtidig fuld digital adgang med både e-avis og adgang til låste artikler på hjemmesiden samt artikelarkivet.

Weekend + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Dagbladet Struer fredag, lørdag og søndag i papirudgave. Du får fuld digital adgang hele ugen, dvs. både e-avis, låste artikler på hjemmesiden samt adgang til artikelarkivet.

Kun digital

Vælger du dette abonnement, vil du få fuld digital adgang via Dagbladet Struers      hjemmeside, hvor du kan læse alle låste artikler på hjemmesiden, har fri adgang til e-avisen og artikelarkivet.


Om Dagbladet Struer

Dagbladet Struer så dagens lys allerede i 1881, hvor det oprindeligt hed Holstebro Dagblad. Dens nuværende navn fik den i 1983.

Dagbladet Struer er i dag tæt forbundet med Dagbladet Holstebro og de to aviser har nogenlunde samme indhold. Der er i begge udgaver både nyt fra Holstebro og Struer området.

Dagbladet Struer er en del af Jysk Fynske Medier, som ejer 14 lokale og regionale aviser i Danmark. Hovedredaktionen er placeret i Holstebro, men der er en lokalredaktion i Struer, Vinderup og Aulum.

Dagbladet Struer har på ugebasis ca. 35.000* læsere og udkommer både i abonnement og i løssalg.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020 - tallet opgøres sammen med Dagbladet Holstebro og Lemvig Folkeblad.

Hvor udkommer Dagbladet Struer i abonnement?

Dagbladet Struer udkommer i postnumrene 7600 Struer, 7560 Hjerm og 7790 Hvidbjerg.

Avisen kan leveres med budlevering, hvilket som ofte betyder tidlig levering på dagen.

Er der på din adresse rent praktisk ikke mulighed for budlevering eller ønsker du ikke levering med bud, så kan der leveres med post.

Hvad koster Dagbladet Struer i abonnement?

Fraunder 8 kroner om dagen kan du få et abonnement på Dagbladet Struer. Det er nemlig den billigste tilbudspris, som du kan opnå ved at benytte Aviskampagner.dk.

De abonnementer du kan bestille via os, er altid med rabat i forhold til normale abonnementspriser og altid meget lavere end f.eks. løssalgsprisen på Dagbladet Struer, som er op til 30 kr. pr. avis.

I øjeblikket kan du sågar få en hel måneds abonnement gratis oveni din bestilling, så der er virkelig penge at spare.

Du kan tegne abonnement på enten hele ugen, weekend eller digitalt og du kan se mulighederne og priserne HER.

Hvad skriver Dagbladet Struer om?

Dagbladet Struer er din gode ven, når det kommer sig til at være opdateret og vidende omkring hvad der sker i dit lokalområde.

Avisen skriver om alt i det lokale område inden for emnerne kultur, sport, politik og mange andre spændende emner. Med et abonnement på Dagbladet Struer, er der ikke meget du går glip af!

Det primære stofområde i avisen er naturligvis det lokale liv, men som en fast del af Dagbladet Struer får du også Avisen Danmark, som er en tværgående sektion på tværs af alle dagblade fra Jysk Fynske Medier (14 aviser). Her er blikket rettet mod nationalt og internationalt stof - dog altid med et lokalt eller regionalt perspektiv.

Hvad får jeg med i et abonnement på Dagbladet Struer ?

Dit abonnement på Dagbladet Struer er ikke bare et almindeligt abonnement på en papiravis eller en e-avis.

Når du er abonnent hos Dagbladet Struer, får du samtidig adgang til nogle kundefordele, som du frit kan benyttet dig af.

For det første får du fuld adgang til avisens fordelsklub, hvor du kan få rabat på mange forskellige produkter, oplevelser og rejser. Ydermere er der låst op for alle betalingsartikler på avisens hjemmeside såvel som der er fri adgang til Dagbladet Struers store artikelarkiv.

Det får du med i abonnementet
  • Papiravisen hvis valgt
  • E-avis hele ugen
  • Fuld adgang til hjemmesiden
  • Adgang til fordelsklub
  • Stort artikelarkiv