Dagbladet Holstebro tilbud abonnement

Her på siden kan du læse mere om vores tilbud på abonnement på Dagbladet Holstebro. 

Bestil et abonnement på Dagbladet Holstebro med rabat og få en ekstra måned gratis

Typer af abonnement

Hele ugen + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Dagbladet Holstebro alle ugens 7 dage i papirudgave. Du får samtidig fuld digital adgang med både e-avis og adgang til låste artikler på hjemmesiden samt artikelarkivet.

Weekend + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Dagbladet Holstebro fredag, lørdag og søndag i papirudgave. Du får fuld digital adgang hele ugen, dvs. både e-avis, låste artikler på f hjemmesiden samt adgang til artikelarkivet.

Kun digital

Vælger du dette abonnement, vil du få fuld digital adgang via Dagbladet Holstebros   hjemmeside, hvor du kan læse alle låste artikler på hjemmesiden, har fri adgang til e-avisen og artikelarkivet.


Om Dagbladet Holstebro

Siden 1881 har Dagbladet Holstebro beriget lokalområdet i Holstebro og omegn med nyheder og har formået at fastholde en stærk position.

Avisen dækker områderne omkring Holstebro, Vemb, Vinderup, Sørvad og Ulfborg og er tæt forbundet med dækningen fra Dagbladet Struer.

Avisens nuværende navn opstod i 1983, da man sammenlagde aviserne Holstebro Dagblad, Struer Dagblad og Herning Dagblad. I dag har avisen ca. 35.000* ugentlige læsere og udkommer både i abonnement og løssalg alle ugens dage.

Dagbladet Holstebro er ejet af danskbaserede Jysk Fynske Medier, som også ejer 13 andre lokale- og regionale aviser i Danmark og arbejder for at fastholde og udvikle de lokale mediers rolle for demokrati og sammenhængskraft.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020

Hvor udkommer Dagbladet Holstebro i abonnement?

Dagbladet Holstebro udkommer i 5 områder/postnumre i det vestlige Jylland. De 5 områder er Holstebro, Sørvad, Ulfborg, Vemb og Vinderup.

Der er budlevering i hele Dagbladet Holstebros udgivelsesområde, hvilket betyder, at der næsten er garanti for, at du kan få leveret avisen tidligt på dagen. Skulle det ikke kunne lade sig gøre, så vil du altid kunne få leveret avisen sammen med din post hver dag.

Du kan forstørre kortet og se i detaljer hvilke byer og postnumre, hvor Dagbladet Holstebro kan leveres i abonnement.


Hvad koster Dagbladet Holstebro i abonnement?

Du kan bestille et abonnement på Dagbladet Holstebro fra under 8 kr. om dagen såfremt du bestiller via Aviskampagner.dk.

Vores pris er altid under den normale abonnementspris og i øjeblikket får du oveni købet en hel måneds gratis abonnement, når du bestiller et af vores tilbudsabonnementer.

Dagbladet Holstebro koster op til 30 kr. pr. avis i løssalg, så her er der virkelig mange penge at spare, hvis du ofte køber den ude i butikkerne.

Du kan frit vælge om du ønsker et abonnement hele ugen eller i weekenden på papiravisen. Vælger du et weekendabonnement, får du e-avis med hele ugen. Du har også mulighed for at vælge et rent digitalt abonnement, hvilket er den billigste løsning.

Du kan se alle valgmuligheder og bestille tilbudsabonnementet HER.

Hvad skriver Dagbladet Holstebro om?

Dagbladet Holstebro skriver om det lokale og regionale inden for emner såsom kultur, erhverv, sport, kriminalstof m.m. Du kan forvente, at du med et abonnement på Dagbladet Holstebro bliver godt klædt på til at kunne følge med i de ting der sker i dit nærområde.

Udover at du får lokalt og regionalt stof serveret, så modtager du også Avisen Danmark, som er en integreret sektion på tværs af alle dagblade fra Jysk Fynske Medier (14 aviser). I Avisen Danmark er der fokus på nationalt og internationalt stof - dog altid med et lokalt eller regionalt perspektiv.

Hvad får jeg med i et abonnement på Dagbladet Holstebro ?

Et abonnement på Dagbladet Holstebro er ikke bare et traditionelt avisabonnement med en papiravis. Når du har abonnement vil du få adgang til nogle ekstra goder og fordele, som du kan benytte dig frit af.

For det første får du adgang til en eksklusiv fordelsklub, hvor du kan spare penge på mange forskellige produkter, oplevelser og rejser.

For det andet får du lukket op for alle artikler bag den sædvanlige betalingsmur, således du kan læse alle artikler på avisens hjemmeside i fulde versioner.

Slutteligt får du også adgang til Dagbladet Holstebros store artikelarkiv, som går helt tilbage til avisens start.

Du bestemmer selv om du ønsker et abonnement med eller uden papiravis og om det skal være hele ugen eller weekend - eller et rent digitalt abonnement. Se mulighederne HER.

Det får du med i abonnementet
  • Papiravisen hvis valgt
  • E-avis hele ugen
  • Fuld adgang til hjemmesiden
  • Adgang til fordelsklub
  • Stort artikelarkiv