Børsen tilbud abonnement

Få 3 måneder
med 45% rabat

Børsen Fredag + Digital Pro

Kun 999 kr.

(normalpris 1.797 kr.)

OBS!

Abonnementet giver fuld adgang til alt indhold og funktioner på borsen.dk samt levering af den populære fredagsudgave Børsen Weekend. Du kan selv til- og fravælge papirudgaven via dit login til borsen.dk, som du modtager i forbindelse med oprettelsen af abonnementet.

Hvad indeholder abonnementet?

Fredagsudgaven på print
Du kan løbende vælge printudgaven til/fra

E-avis alle dage
Fuld adgang hver dag til den digitale udgave af Børsen

Fuld adgang til borsen.dk
Adgang til alle betalingsartikler, nyhedsapps, podcasts m.m.
Børsen Investor
Aktiekurser i realtid + værktøjer
Børsen Pleasure online

Eksklusivt livsstilsmagasin om gastronomi, rejser, kultur m.m.
Børsen Ledelse
Specialartikler om personlig udvikling, kompetenceudvikling og ledelsesudvikling
Børsen Pro Finans
Specialnyheder for den finansielle sektor
Børsen Pro Selvstændig
Specialnyheder og tips til selvstændige i mindre virksomheder
Børsen Pro International
Specialnyheder fra hele verden i samarbejde med nyhedsmediet Bloomberg
Børsen Uddannelse
10% rabat på alle Børsens uddannelser indenfor Ledelse, Bestyrelse og MasterclassesBørsen Print

Hverdage, Weekend og Pleasure

Børsen udkommer på print mandag til fredag. Om fredagen udkommer Børsen Weekend, som er den mest populære af ugens udgaver. Livsstilstillæget Børsen Pleasure udkommer 2 gange månedligt.


Om Dagbladet Børsen

Siden 1896 har Dagbladet Børsen - i daglig tale 'Børsen' - bragt erhvervsnyheder ud til Danmarks befolkning og har dermed mere end 100 års erfaring med dette.

Med et læsertal på mere end 200.000* og et stort besøgstal på digitale platforme, er Børsen Danmarks mest benyttede erhvervsmedie og udkommer både på print i abonnement og løssalg samt som digitalt medie.

Undersøgelser har vist, at Børsen opfattes som et af de mest troværdige medier i Danmark og er derfor for mange en kilde til fakta og viden inden for erhvervslivet.

Børsens hovedredaktion ligger på Møntergade i det centrale København og har den tidligere toppolitiker Bjarne Corydon som chefredaktør.

Børsen har printlevering mandag til fredag og udkommer i digital form i weekender. Den mest populære udgave er fredagsudgaven, som benævnes Børsen Weekend.

*Kilde: KANTAR Gallup 2022

Hvad skriver Dagbladet Børsen om?

Dagbladet Børsen skriver primært om nyheder, der relaterer sig til erhvervslivet i Danmark og i udlandet. Dog er der særligt om fredagsudgaven også fokus på stof, der vedrører privatlivet.

Børsen indeholder ugen igennem en række sektioner eller tillæg, som hver især har fokus på  et særligt område. Det kan være alt lige fra ejendomme, biler, bolig, rejser, byggeri til Børsens populære gazellekåringer.

Med Børsen er du sikret adgang til alt det vigtigste nyt inden for erhvervsstof, hver dag hele året rundt, da nyhederne udgives både i papirformat og digitalt via hjemmeside og app.

Læs Børsen både på print og digitalt

Læs Børsen på flere platforme i abonnement

Et abonnement på Dagbladet Børsen, er ikke blot et abonnement på en trykt avis. Med et abonnement har du adgang til nyheder og services fra Børsen på flere platforme.

Mange vælger udelukkende at holde Børsen som et digitalt abonnement, hvor avisen kan læses som e-avis samtidigt med at der er adgang til en lang række digitale services såsom aktieværktøjer og en attraktiv fordelsklub.

Den digitale den af et Børsen abonnement er altid inkluderet, når du tegner et abonnement på printudgaven. Børsen kan således tilgås både fra mobil, tablets og computere.

Hvor udkommer Dagbladet Børsen i abonnement?

Dagbladet Børsen udkommer på print i hele Danmark. Printudgaven kan også læses i digital form via et digitalt abonnement og dermed kan Børsen læses af alle med en internetadgang, hvilket i princippet gør avisen verdensdækkende.

Avisen leveres primært med bud. Tidspunkter for levering er som udgangspunkt senest kl. 6.30 i byområder og kl. 10.00 i landområder. Der er også mulighed for at vælge levering med post.

Hvad koster Dagbladet Børsen i abonnement?

For 999 kr. kan du tegne et introduktionsabonnement på Børsen i 3 måneder med levering af fredagsudgaven og adgang til alt digitalt indhold. Den normale abonnementspris for 3 måneder lige nu er 1.997 kr. og med tilbuddet her på siden sparer du dermed ca. 45%.

Det er med abonnementet valgfrit om du ønsker printudgaven leveret. Du kan via dit login til selvbetjening på Børsens hjemmeside løbende ændre om du ønsker at modtage printavisen.

Abonnementet til 999 kr. i 3 måneder svarer til ca. 11 kr. pr. dag. Til sammenligning koster Børsen op til 42 kr. pr. avis i løssalg, 

Du kan bestille HER.