Berlingske abonnement tilbud

Spar 33% på abonnement på Berlingske

Fredag og Lørdag

3 måneder

Kun 213 kr./md.

  • Avisen leveret fredag og lørdag
  • Alle artikler på berlingske.dk
  • E-avis hele ugen
  • Oplæsning af artikler
  • Rabat på arrangementer

Prisen forudsætter forudbetaling for 3 måneder samlet 638kr. Normalpris 957 kr. for 3 måneder. Ingen bindingsperiode. 

Digital Plus

3 måneder

Kun 152 kr./md.

 • Alle artikler på berlingske.dk
 • E-avis hele ugen
 • Oplæsning af artikler
 • Rabat på arrangementer

Prisen forudsætter forudbetaling for 3 måneder samlet 458 kr. Normalpris 687 kr. for 3 måneder. Ingen bindingsperiode.


Om Berlingske

Berlingske er en af verdens ældste aviser, som blev grundlagt i 1749 af hofbogtrykker, Ernst Henrich Berling.

Berlingskes journalister skriver om samfund, politik, retssikkerhed, forsvar, klima, integration, sundhed og den offentlige sektor.

I dag står Berlingske fast på en klar borgerlig identitet i det danske mediebillede, samtidig med at journalistikken må og skal være uafhængig og kritisk. Især  lige nu, hvor der mere end nogensinde er brug for fri og ansvarlig presse.

Hvad skriver Berlingske om?

Berlingske er Danmarks førende borgerlige avis, som går kritisk til magthaverne og udfordrer de ubelyste sandheder i vores demokrati.

Berlingske skriver med ånd, sjæl og viden om tiden, der er, tiden der kommer, og tiden der var. Berlingske er insisterende og kritiske, men søger samtidig løsninger og fremhæver dem, der tænker stort og finder svar på udfordringer.

Fællesnævneren i journalistikken er mennesker. For vi borgere er sammen om det Danmark, vi alle holder af. Berlingske skriver med historisk bevidsthed, perspektiv og nuancer, som klæder læserne på til at være kritiske borgere sammen.

Hvad får jeg med i et abonnement hos Berlingske?

Når du har adgang til Berlingske, har du adgang til Danmarks stærkeste skribenter. Du kan se frem til at får dybdegående journalistik, oplysende artikler og podcast – hver dag. Berlingske har fire styrkeområder:

Nyheder
Berlingske dækker nyheder fra ind- og udland. Blandt andet, forholder Berlingske sig til den politiske dagsorden, især den offentlige sektors effektivitet, sundhed, udlændingepolitik og klima.

Opinion
Hver dag publicerer Opinion debatstof, som bidrager til den offentlige debat, fundamentet for et oplyst demokrati. Berlingske Opinion er ikke bare bedst til at dyrke den borgerlige idedebat. Her tiltrækkes stemmer fra alle dele af samfundet, så dagsordenen for samfundsdebatten herhjemme sættes hver dag.

Business
Berlingskes forpligtelse er at afdække, hvordan erhvervslivet skaber værdi for samfundet - også når det ikke gør. Erhvervslivet er ikke nichestof - det er kernestof for Berlingske.
 
AOK
På AOK er man ikke bange for at tale om ånd, eksistens og dannelse. Tværtimod skal der tales meget mere om emnerne, fordi et liv ikke bare er noget, der skal måles i længden, men også i dybden. Berlingske bestræber sig på at have et åbent, fordomsfrit og professionelt blik, når du guides til de bedste oplevelser, udstillinger, restauranter, bøger og de skønneste steder i København.