Berlingske abonnement tilbud

Aktuelle tilbud på Berlingske

Kombi lørdag

1 måned for 219 kr.

  • Avisen leveret hver lørdag
  • Alle artikler på berlingske.dk
  • E-avis hele ugen
  • Oplæsning af artikler
  • Rabat på arrangementer

  Fortsætter til 219 kr. pr. måned
  Ingen bindingsperiode

Digital Plus

10 uger for 100 kr.

 • Alle artikler på berlingske.dk
 • E-avis hele ugen
 • Oplæsning af artikler
 • Rabat på arrrangementerFortsætter til 199 kr. pr. måned
Ingen bindingsperiode

Digital

1. måned 0 kr.

 • Alle artikler på berlingske.dk


Fortsætter til 119 kr. pr. måned
Ingen bindingsperiode


Andre tilbud fra Berlingske
Ønsker du avisen leveret i din postkasse, er der flere leveringskombinationer.
Alle abonnementer indeholder adgang til alle artikler på berlingske.dk, oplæsning af artikler, e-avis og rabat på arrangementer.

Månedlig betaling

Vælg leveringskombination:

Årlig betaling

Vælg leveringskombination:

Om Berlingske

Berlingske er en dansk avis, som har eksisteret siden 1749 og er dermed Danmarks ældste avis. Ved grundlæggelsen hed avisen Kiøbenhavnske Danske Post-Tidender og udkom 2 gange ugentligt. Avisens nuværende navn har rødder i grundlæggerens navn, som hed Ernst Henrich Berling.

Avisens nuværende navn fik den i 2011 og var indtil da i mange år kendt som Berlingske Tidende.

Berlingske er fri af politiske relationer, men anses for og har ofte en borgerlig konservativ linje i indholdsstoffet og grundsynet.  Avisen har fokus på både nationalt og internationalt stof og er helt med i toppen hvad angår dækning af erhvervsnyheder og politik.

Berlingske har til huse på Pilestræde i København, hvor hovedsædet har ligget på samme adresse siden 1765. 

Avisen Berlingske har ugentligt ca. 312.000* læsere, hvoraf de langt de fleste holder avisen i et abonnement.

*Kilde: KANTAR Gallup 2021 helår

Hvor udkommer Berlingske i abonnement?

Avisen Berlingske udkommer i hele Danmark.

Alt efter hvor i landet du bor, kan der være forskellige leveringsformer såsom postlevering eller budlevering.

Hvad angår levering af printavisen til private husstande, bliver avisen altid leveret direkte til postkassen. Der kan kun leveres med budlevering, såfremt buddet har mulighed for at komme til postkassen. Avisen kan også leveres på et nærmere aftalt sted, f.eks. i brevsprækken i døren hvor du bor - igen kræver det at buddet kan få adgang til f.eks. din opgang.

Det er muligt at få permanent levering af avisen til udlandet. Porto vil blive tillagt abonnementsprisen.

Som udgangspunkt kan Berlingske leveres med bud på de fleste adresser i Danmark, hvilket ofte vil betyde levering tidligt om morgenen. Dog kan eksakte leveringstidpunkter afhænge af hvilken distributør, der er tilknyttet leveringsområdet.

Berlingske udkommer ikke på print på helligdage, grundlovsdag eller d. 24. december med mindre dagene falder på en søndag.

Hvad koster Berlingske i abonnement?

Via Aviskampagner.dk kan du bestille et tilbudsabonnement på Berlingske startende fra 0 kr., da der er gratis prøveperiode på Berlingskes digitale abonnement. Priserne på andre abonnementer fremgår øverst på denne side. 
De tilbudspriser som du kan se her på siden, gælder som udgangspunkt kun for de ved tilbuddet beskrevne perioder. Efter tilbudsperioden fortsætter abonnementet til de gældende normalpriser.  Du kan altid opsige eller ændre dit abonnement, og du er kun forpligtet til at betale for den periode, som dit abonnement har været aktivt.

Hvad skriver Berlingske om?

Berlingske er den førende borgerlige avis i Danmark og det afspejler naturligvis også journalistikken og dermed avisens indhold. Grundsynet er konservativt og det giver sig særligt til udtryk i forbindelse med dækningen af det politiske verdenskort.

Avisen skriver til og om borgerlige på fokusområderne Nyheder, Opinion, Business og AOK (Alt Om København). Sidstnævnte er dermed en garanti for vel nok Danmarks mest omfattende nyhedsdækning af hovedstadsområdet såvel som værende en komplet guide til til livet og kulturen i Danmarks hovedstad.

Nyhedsdækningen er verdensomspændende og det gælder både almene nyheder såvel som nyheder om kultur, sport, politik og business.

Hvad får jeg med i et abonnement på Berlingske?

Når du tegner et abonnement fra Berlingske, er du altid sikret en nyhedsdækning på den ene eller anden måde. Det handler i højere grad mere om måden du får serveret nyhedsstoffet på. Nogle foretrækker fortsat den fysiske avis, mens andre er mere tilhængere af en digital nyhedsformidling (e-avis eller berlingske.dk).

Uanset hvad du ønsker, så kan Berlingske tilbyde dig en nyhedsdækning, der matcher dit behov, da der er mange muligheder for at sammensætte et abonnement, der passer til dig.

På alle abonnementer undtagen det rene digitale abonnement (artikler på berlingske.dk), får du nogle ekstra features/fordele med. Du kan se dem i boksen ved siden af dette afsnit.

Ekstra fordele
 • Oplæsning af artikler
 • Adgang til e-avis
 • Rabat på arrangementer