Århus Stiftstidende tilbud abonnement

Her på siden kan du læse mere om vores tilbud på abonnement på Århus Stiftstidende. 


Typer af abonnement

Hele ugen + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Århus Stiftstidende alle ugens 7 dage i papirudgave. Du får samtidig fuld digital adgang med både e-avis og adgang til låste artikler på stiften.dk samt hele artikelarkivet.

Weekend + digital

Vælger du dette abonnement, vil du modtage Århus Stiftstidende fredag, lørdag og søndag i papirudgave. Du får fuld digital adgang hele ugen, dvs. både e-avis, låste artikler på stiften.dk samt adgang til artikelarkivet.

Kun digital

Vælger du dette abonnement, vil du få fuld digital adgang via Århus Stiftstidendes hjemmeside, hvor du kan læse alle låste artikler på stiften.dk, har fri adgang til e-avisen og artikelarkivet.


Om Århus Stiftstidende

Århus Stiftstidende er en traditionsrig avis, som går helt tilbage til 1794 og er dermed den ældste avis i Århus. Avisen har haft flere navneskift og den nuværende navn fik den først i 1989.

Århus Stiftstidende er den ene af to aviser, som bejler til lokalinteresserede borgere i Århus og omegn, den anden er Jyllands-Posten, som er landsdækkende. Århus Stiftstidende er dog en ren lokal og regional avis og har næsten 100% fokus på Århus og de omkringliggende byer.

Århus Stiftstidende har tidligere været ejet af Berlingske Media, men i 2016 blev avisen og en række andre jyske lokalaviser opkøbt af mediekoncernen Jysk Fynske Medier, som i dag bl.a. ejer 14 lokale- og regionale dagblade.

Århus Stiftstidende har i snit ca. 66.000* læsere på ugentlig basis.

Med et abonnement på Århus Stiftstidende kan du forvente at blive opdateret og velinformeret omkring Århus og omegn.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020

Hvor udkommer Århus Stiftstidende i abonnement?

Århus Stiftstidende udkommer i et stort område i og omkring Århus. 

Du vil derfor sandsynligvis også kunne holde abonnement på Århus Stiftstidende hvis du bor et sted i Østjylland, da avisen også udkommer på Djursland samt omkring de større byer som Skanderborg og Grenaa.

Avisen også udkommer på øer såsom Samsø og Anholt!

Som udgangspunkt kan Århus Stiftstidende leveres med bud i hele udkomstområdet, det er ganske få steder, hvor det praktisk ikke kan lade sig gøre.

Du kan forstørre kortet og se i detaljer hvilke byer og postnumre, hvor Århus Stiftstidende kan leveres i abonnement.


Hvad koster Århus Stiftstidende i abonnement?

Du kan tegne abonnement gennem os helt fra kun 8,50 kr. pr. dag. Til sammenligning koster avisen i løssalg helt op til 30 kr. pr. avis og i et normalt abonnement op til 20 kr. pr. avis.

Så der er en stor besparelse at hente, hvis du bestiller et abonnement via Aviskampagner.dk.  udover at du får rabat i forhold til normale abonnementspriser, så får du i øjeblikket en ekstra måneds abonnement helt gratis, når du bestiller et tilbudsabonnement.

Du kan se de forskellige valgmuligheder ved at trykke HER.

Hvad skriver Århus Stiftstidende om?

Det er klart, at den lokale dækning af Århus og de omkringliggende byer, er det primære redaktionelle stof i Århus Stiftstidende. Her kan du følge alle lokale nyheder inden for 112-stof, sport, erhverv, kultur og politik

Udover at du får lokalt og regionalt stof, så får du også Avisen Danmark, som er en tværgående sektion på tværs af alle dagblade fra Jysk Fynske Medier. Her får du nationalt og internationalt stof - dog altid med et lokalt eller regionalt perspektiv.

Vil du være up-to-date og have grundig viden omkring det der sker omkring din bopæl i avisens udkomstområde, så er et abonnement på Århus Stiftstidende et rigtig godt og klogt valg.

Hvad får jeg med i et abonnement på Århus Stiftstidende?

Når du har et abonnement på Århus Stiftstidende, er det ikke kun en adgang til papiravisen eller en digital version af den, som du får med. Du får også adgang til en række services og fordele, som er inkluderet i abonnementet. Du kan i infoboksen her ved afsnittet se, hvad disse fordele og services er.

Det får du med i abonnementet
  • Papiravisen hvis valgt
  • E-avis hele ugen
  • Alle låste artikler på stiften.dk
  • Adgang til fordelsklub
  • Stort artikelarkiv