Kristeligt Dagblad tilbud abonnement

Prøv 4 uger gratis
Levering lørdag + søndag

Inkl. e-avis hele ugen

Din pris 0,-

(normalpris 325,-)

OBS!
Stopper automatisk!

Når de 4 uger er gået, så stopper abonnementet af sig selv. Du behøver ikke foretage dig andet end at nyde avisen.

Hvad indeholder abonnementet?

Levering af papirudgaven
Du modtager hver weekend i 4 uger lørdags- og søndagsudgaven i din postkasse.

E-avis alle dage
Fuld adgang hver dag til den digitale udgave af Kristeligt Dagblad.

Fri adgang til k.dk
Fuld adgang til alle betalingsartikler på Kristeligt Dagblads hjemmeside.

Tilbuddet kræver mulighed for levering med bud og gælder husstande, som ikke har haft abonnement det seneste år eller allerede har benyttet tilbuddet.


Om Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagblad blev stiftet i 1896 og har det for i mere end et århundrede leveret nyhedsstof og viden til rigtig mange mennesker i Danmark.

På trods af navnet er avisen uafhængig af kirkelige (og politiske) forhold. Tidligere henvendte avisen sig primært til kristne, men op gennem tiden har avisen valgt at appellere mere bredt.

I dag har avisen særlig fokus på etik, værdier og kultur og er en af de få danske aviser, som i disse år oplever fremgang på antallet af læsere.

Hver dag læser mere end 200.000* mennesker i Kristeligt Dagblad og avisens hjemmeside har over 600.000 unikke besøgende hver måned.

Kristeligt Dagblad anses som værende et af de mest troværdige medier i Danmark og ofte høster avisen stor anerkendelse for kvaliteten af det journalistiske arbejde.

Kristeligt Dagblads hovedredaktion ligger på Vimmelskaftet i det indre København og har den Erik Bjergager som chefredaktør.

Kristeligt Dagblad udkommer alle ugens dage.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020

Hvad skriver Kristeligt Dagblad om?

Overordnet set behandler Kristeligt Dagblad mange af de samme nyhedshistorier som mange andre aviser gør. Den store forskel på Kristeligt Dagblad og mange af de andre aviser er, at de forsøger at sætte nyhederne i et større perspektiv og i en større samfundsmæssig sammenhæng.

Udover dette vil du som læser opleve, at Kristeligt Dagbladudgiver en lang række specialtillæg og avismagasiner, som giver stor værdi for læserne. her finder du emner som: Historie, Kunst, Kultur, Bøger og Seniorliv.

Ønsker du et anderledes og måske nyt perspektiv på nyhedsstrømmen, så er et abonnement på Kristeligt Dagblad det oplagte valg.

Der trækkes en vinder hver 2. måned blandt alle kunder

Vind gavekort på 2.000 kr. med Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagbladet forkæler sine abonnementer på mange måder.

En af disse er, at avisen hver 2. måned forærer en abonnent et gavekort på 2.000 kr. til Salling (Bilka, Føtex og Netto).

Er du kunde på tidspunktet for trækningen af en vinder, så får du direkte besked fra Kristeligt Dagblad.

Hvor udkommer Kristeligt Dagblad i abonnement?

Kristeligt Dagblad udkommer i hele Danmark.

Avisen leveres enten via privatebud eller med PostNord. Holder du abonnement på Kristeligt Dagblad, kan du forvente at modtage avisen på udgivelsesdagen.

Som hovedregel leveres avisen tidligt om morgenen i byområder. Bor du i et landområde, vil du kunne opleve, at avisen først kan leveres om formiddagen. Ganske få steder landet kan først få leveret avisen om eftermiddagen.

Hvad koster Kristeligt Dagblad i abonnement?

De 4 ugers abonnement på lørdags- og søndagsavisen er ganske gratis. Du betaler 0 kr. for de 4 ugers abonnement, som normalt koster 325 kr.

Der tilkommer ikke yderligere omkostninger og abonnementet er uforpligtende samt uden binding. Det betyder samtidigt, at du ikke selv skal opsige abonnementet, da det stopper automatisk. Ønsker du at fortsætte i et almindeligt abonnement efterfølgende, kan du henvende dig til Kristeligt Dagblads kundeservice. Kontaktoplysninger fremgår af bekræftelsen, du modtager, når du har bestilt de 4 uger gratis.

Du kan bestille HER.