Kristeligt Dagblad tilbud abonnement

Prøv 4 uger gratis

Din pris 0 kr.

(normalpris 331 kr.)

OBS!
Prøveperioden er 100% gratis og uforpligtende. Når de 4 uger er gået, stopper abonnementet automatisk.

Hvad indeholder abonnementet?

Levering af papirudgaven
Prøveabonnementet omfatter levering af den trykte udgave hver fredag og lørdag.

E-avis alle dage
Fuld adgang hver dag til den digitale udgave af Kristeligt Dagblad i hele perioden.

Fri adgang til k.dk
Fuld adgang til alle betalingsartikler på Kristeligt Dagblads hjemmeside.

Oplæsning
Du kan få oplæst en lang række udvalgte artikler.
Gratis læsermøder
Som abonnent får du gratis adgang til Kristeligt Dagblads populære læsermøder.

Tilbuddet gælder kun husstande, som ikke har haft abonnement det seneste år eller allerede har benyttet tilbuddet.


Om Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagblad blev stiftet i 1896 og har det for i mere end et århundrede leveret nyhedsstof og viden til rigtig mange mennesker i Danmark.

På trods af navnet er avisen uafhængig af kirkelige (og politiske) forhold. Tidligere henvendte avisen sig primært til kristne, men op gennem tiden har avisen valgt at appellere mere bredt.

I dag har avisen særlig fokus på etik, værdier og kultur og er en af de få danske aviser, som i disse år oplever fremgang på antallet af læsere.

Hver dag læser mere end 200.000* mennesker i Kristeligt Dagblad og avisens hjemmeside har over 600.000 unikke besøgende hver måned.

Kristeligt Dagblad anses som værende et af de mest troværdige medier i Danmark og ofte høster avisen stor anerkendelse for kvaliteten af det journalistiske arbejde.

Kristeligt Dagblads hovedredaktion ligger på Vimmelskaftet i det indre København og har den Erik Bjergager som chefredaktør.

Kristeligt Dagblad udkommer alle ugens dage.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020

Hvad skriver Kristeligt Dagblad om?

Overordnet set behandler Kristeligt Dagblad mange af de samme nyhedshistorier som mange andre aviser gør. Den store forskel på Kristeligt Dagblad og mange af de andre aviser er, at de forsøger at sætte nyhederne i et større perspektiv og i en større samfundsmæssig sammenhæng.

Udover dette vil du som læser opleve, at Kristeligt Dagbladudgiver en lang række specialtillæg og avismagasiner, som giver stor værdi for læserne. her finder du emner som: Historie, Kunst, Kultur, Bøger og Seniorliv.

Ønsker du et anderledes og måske nyt perspektiv på nyhedsstrømmen, så er et abonnement på Kristeligt Dagblad det oplagte valg.

Hvad koster Kristeligt Dagblad i abonnement?

Benytter du dig af tilbuddet her på siden, er abonnementet ganske gratis. Du betaler 0 kr. for et 4 ugers abonnement, som normalt koster 331 kr.

Der tilkommer ikke yderligere omkostninger og abonnementet er uforpligtende samt uden binding. Det betyder, at du ikke er tvunget til at fortsætte i et abonnement efterfølgende. Abonnementet standser helt af sig selv.

Hvor udkommer Kristeligt Dagblad i abonnement?

Kristeligt Dagblad udkommer i hele Danmark.

Avisen leveres enten via privatebud eller med PostNord. Holder du abonnement på Kristeligt Dagblad, kan du forvente at modtage avisen på udgivelsesdagen.

Som hovedregel leveres avisen tidligt om morgenen i byområder. Bor du i et landområde, vil du kunne opleve, at avisen først kan leveres om formiddagen. Ganske få steder landet kan først få leveret avisen om eftermiddagen.