Børsen tilbud abonnement

Få 3 måneder
Betal for 1 måned

Kun 599,-

(normalpris 1.797,-)

OBS!
Valgfrie leveringsdage!

Abonnementet er med valgfrie leveringsdage. Du vælger selv hvor mange dage om ugen, du ønsker at få papiravisen leveret. Som udgangspunkt leveres fredagsudgaven. Du til- og fravælger leveringsdage via dit login til borsen.dk, som du modtager i forbindelse med oprettelsen af abonnementet.

Hvad indeholder abonnementet?

Frit valg af leveringsdage
Du kan løbende ændre hvilke ugedage, du ønsker papirudgaven leveret

E-avis alle dage
Fuld adgang hver dag til den digitale udgave af Børsen

Fuld adgang til borsen.dk
Adgang til alle betalingsartikler, nyhedsapps, podcasts m.m.
Børsen Investor
Aktiekurser i realtid + værktøjer
Børsen Pleasure

Eksklusivt livsstilsmagasin om gastronomi, rejser, kultur m.m.
Børsen Fordelsklub
Eksklusiv fordele, events og rabatter
Børsen Ledelse
Specialartikler om personlig udvikling, kompetenceudvikling og ledelsesudvikling
Børsen Pro Finans
Specialnyheder for den finansielle sektor
Børsen Pro Selvstændig
Specialnyheder og tips til selvstændige i mindre virksomheder
Børsen Pro International
Specialnyheder fra hele verden i samarbejde med nyhedsmediet Bloomberg
Børsen Uddannelse
20% rabat på alle Børsens uddannelser indenfor Ledelse, Bestyrelse og Masterclasses

Børsen Print

Hverdage, Weekend og Pleasure

Børsen udkommer på print mandag til fredag. Om fredagen udkommer Børsen Weekend, som er den mest populære af ugens udgaver. Livsstilstillæget Børsen Pleasure udkommer 2 gange månedigt.


Om Dagbladet Børsen

Siden 1896 har Dagbladet Børsen - i daglig tale 'Børsen' - bragt erhvervsnyheder ud til Danmarks befolkning og har dermed mere end 100 års erfaring med dette.

Med et læsertal på mere end 200.000* og et stort besøgstal på digitale platforme, er Børsen Danmarks mest benyttede erhvervsmedie og udkommer både på print i abonnement og løssalg samt som digitalt medie.

Undersøgelser har vist, at Børsen opfattes som et af de mest troværdige medier i Danmark og er derfor for mange en kilde til fakta og viden inden for erhvervslivet.

Børsens hovedredaktion ligger på Møntergade i det centrale København og har den tidligere toppolitiker Bjarne Corydon som chefredaktør.

Børsen har printlevering mandag til fredag og udkommer i digital form i weekender. Den mest populære udgave er fredagsudgaven, som benævnes Børsen Weekend.

*Kilde: KANTAR Gallup 2020

Hvad skriver Dagbladet Børsen om?

JydskeVestkysten er ikke blot en lokal avis, men dækker også både regionalt, nationalt og international. Hovedfokus er dog dækningen af lokalstoffet, som adskiller avisen fra de nationale aviser.

Udover at du får lokalt og regionalt stof fra dit nærområde, så får du også Avisen Danmark, som er en tværgående sektion på tværs af alle dagblade fra Jysk Fynske Medier (13 aviser). Her er der især fokus på nationalt og internationalt stof - dog altid med et lokalt eller regionalt perspektiv.

Du vil i avisen også kunne finde erhvervsnyheder og sportsnyheder både fra det lokale område såvel som det nationale og internationale.

Læs Børsen både på print og digitalt

Læs Børsen på flere platforme i abonnement

Et abonnement på Dagbladet Børsen, er ikke blot et abonnement på en trykt avis. Med et abonnement har du adgang til nyheder og services fra Børsen på flere platforme.

Mange vælger udelukkende at holde Børsen som et digitalt abonnement, hvor avisen kan læses som e-avis samtidigt med at der er adgang til en lang række digitale services såsom aktieværktøjer og en attraktiv fordelsklub.

Den digitale den af et Børsen abonnement er altid inkluderet, når du tegner et abonnement på printudgaven. Børsen kan således tilgås både fra mobil, tablets og computere.

Hvor udkommer Dagbladet Børsen i abonnement?

Dagbladet Børsen udkommer på print i hele Danmark. Printudgaven kan også læses i digital form via et digitalt abonnement og dermed kan Børsen læses af alle med en internetadgang, hvilket i princippet gør avisen verdensdækkende.

Avisen leveres primært med bud. Tidspunkter for levering er som udgangspunkt senest kl. 6.30 i byområder og kl. 10.00 i landområder. Der er også mulighed for at vælge levering med post.

Hvad koster Dagbladet Børsen i abonnement?

For 599 kr. kan du tegne et introduktionsabonnement på Børsen i 3 måneder. Normalprisen er 1.797 kr., så du sparer 67% og får dermed 3 måneders avis for 1 måneds pris.

Du har valgfrie leveringsdage, så du kan via dit login til selvbetjening på Børsens hjemmeside løbende ændre hvor mange dage ugentligt, du ønsker at modtage printavisen.

Abonnementet til 599 kr. i 3 måneder svarer til ca. 9 kr. pr. avis. Til sammenligning koster Børsen op til 42 kr. pr. avis i løssalg, så der er rigtig mange penge at spare ved at tegne et tilbudsabonnement.

Du kan bestille HER.